Fönsterputs

Vår fönsterputs ger dig fina och rena fönster på ett smidigt och prisvärt sätt. Du betalar för det antal fönster som du vill ha putsade.

Professionell fönsterputs i Täby

Våra medarbetare är specialister på hemstädning i Täby, så de kan knepen för riktigt rena och fina fönster. Naturligtvis har vi de redskap som krävs för en professionell fönsterputsning. När vi utför fönsterputsning rengör vi samtidigt fönsterkarm och fönsterbräde. Skulle du i samband med fönsterputsningen vilja ha hjälp med någon annan rengöring kan du passa på att låta våra städare utföra hemstädning till ett bra pris.

Miljövänlig fönsterputs till bra pris

Du betalar för det antal fönster du vill ha putsade, 3-5 fönster 5-10 fönster eller fler än 10 fönster. Det ska inte spela någon roll för dig hur lång tid fönsterputsningen tar, utan vi tycker att du ska betala per fönster istället. Du vet väl att du kan nyttja RUT-avdraget för våra tjänster för att få ett ännu bättre pris?

Vid fönsterputsningen använder vi endast miljövänliga medel. Dessutom har vi nöjd-kund garanti.

Behöver du rena fönster inför flytt?

Vi blir ofta anlitade för fönsterputs inför flytt. Då putsar vi dina fönster så att de blir godkända av hyresvärd, eller i enlighet med krav som Mäklarsamfundet har ställt upp för rena fönster och städad bostad. Glöm inte heller att du kan anlita oss för hela flyttstädningen.

Snabb och prisvärd fönsterputs med enbart miljövänliga medel. Hör av dig för en fri offert!