Om oss

Almestar Multiservice AB arbetar med allt som har med bostad, kontor och arbetsplatser och erbjuder allehanda service som våra kunder behöver. Vi är komplett serviceföretag. När vi kommer hem till dig och utför vår hemstädning eller fönsterputs kan du dra nytta av Rutavdraget, så att priset blir en tredjedel mindre. Det är meningen att vem som helst ska kunna få sin hemstädning av oss.

Du når oss på telefon: 0844680869, på mail eller via vårt kontaktformulär. Vi svarar så snart som du har kommit in med fin förfråga!

Vi erbjuder städtjänster i Täby

Av oss får du din hemstädning i Täby. Vi erbjuder alla Täbybor hemstädning på de sätt som de önskar. Vi är stolta att säga att vi arbetar tills våra kunder är nöjda. Det innebär att du som kund får en Nöjd Kund Garanti på våra tjänster inom hemstädning.

Vi erbjuder även fönsterputs för boende i Täby och hela Storstockholm. Våra kunder anlitar oss för att vi är proffsiga på det vi gör. De blir nöjda med våra fönsterputsartjänster.

Anlita vår service med hög kvalitet

Vill du så erbjuder vi även hantverkartjänster, såsom flyttstädning och flytthjälp, kontorsstädning, trädgårdsdskötsel, fasad- och taktvätt, målning och tapetsering, snöskottning, trädfällning och många fler tjänster. Till företag erbjuder vi lagerarbete, truckförare, industristädning, uthyrning av stora maskiner och mycket mer.

Vi är miljövänliga och Svanen-märkt

Vi är stolta att berätta att vi får använda Svanen-märkt på alla våra tjänster. Det innebär bland annat att vi aldrig använder några produkter till rengöring som är cancerframkallande, hormonstörande eller som har utsatt djur för fruktansvärda testning. Vi källsorterar och tar hand om allt avfall på ett miljövänligt sätt.

Abonnera på hemstädning i Täby

Du vet väl om att du kan abonnera på vår hemstädning? Det innebär att du får samma städare som kommer hem till dig, på de dagar och så ofta som du önskar. Du slipper oroa dig över hemstädningen. Den tar vi hand om. Abonnerar du på hemstädningen så lär du känna din egen städare, och du kan vara trygg med vår hemstädning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster, så återkommer vi inom kort med svar på alla dina frågor!